Επιλέξτε μας για μία αξιοπρέπή α

Μνημόσυνο από 1.80€ το άτομο

Επιλέξτε μας για αξιοπρεπή μνημόσυνα πάντα με σεβασμό και επαγγελματισμό.
Το γραφείο μας: καθορίζει την ώρα, την ημέρα και την τοποθεσία που θα τελεστεί το μνημόσυνο στο κοιμητήριο ή στην ενορία. Παρέχουμε το δίσκο με τα κόλλυβα, όπου υπάρχει δυνατότητα επιλογής διαφόρων σχεδίων ή ακόμη σας δίνετε η δυνατότητα να διακοσμήσουμε τον δίσκο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επίσης το κουβέρ που αποτελείτε από σακουλάκια για το κόλλυβο, συσκευασμένα κουταλάκια με χαρτοπετσέτα, αρωματικό μαντηλάκι, κέικ ή τσουρέκι, τσαντάκι.

Αναλαμβάνουμε τον ανθοστολισμό της εκκλησίας που θα γίνει η μνημόσυνη τελετή, καθώς και το μνήμα εάν επιθυμείτε.Την τοιχοκόλληση των μνημόσυνων προγραμμάτων στην οικία και όπου αλλού επιθυμείτε.

Διαθέτουμε το προσωπικό που θα αναλάβει τη μεταφορά και τη διανομή των κολλύβων στους καλεσμένους.Διαθέτουμε Βυζαντινή χορωδία εάν το επιθυμείτε.
Τέλος αναλαμβάνουμε την αναγγελία του γεγονότος στις εφημερίδες.

Καλέστε μας για προσφορά κηδείας στο 2109613101 6984444442

Επιλέξτε μας για την πραγματοποίηση μίας αξιοπρεπούς τελετής, με σεβασμό, επαγγελματισμό και οικονομικές τιμές. Παραμένουμε διακριτικά δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια της τελετής, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου την κηδεία, το μνημόσυνο και όποια άλλη τελετή επιθυμείτε με την τιμή που αξίζει στον άνθρωπό σας.